Betalingen ZorgMode

ZorgMode biedt diverse betaalopties aan.

ZorgMode-betalen-iDEAL
ZorgMode-betalen-bankcontact

Veilig betalen bij ZorgMode

Wij vinden het belangrijk dat jij bij ons veilig online kunt winkelen. Daarom is onze website goed beveiligd en gebruiken wij een SSL beveiligingscertificaat. Dit kun je herkennen aan de ‘https’ voor het webadres en aan het groene slotje in de adresbalk.

ZorgMode biedt diverse eenvoudige manieren van betalen: iDeal, Bankcontact, overboeking via SEPA en op rekening / factuur.

  • iDEAL

Bij ZorgMode kun je gemakkelijk via iDEAL betalen. iDEAL is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kunt afrekenen via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Wij ontvangen na betaling een bericht van je bank dat de bestelling is betaald.

Je kunt met iDEAL betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij één van de Nederlandse banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers, Triodos Bank, Knab en Bunq.

  • Bancontact / Mister Cash (België)

Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is de populairste online betaalmethode in België. Met Bancontact bieden wij onze klanten een manier om te betalen via je eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving.

  • SEPA overboeking (Europa)

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen.

  • Op rekening / factuur (alleen zakelijke klanten)

In de zorg komt het vaak voor dat zorgverleners niet gemachtigd zijn om te betalen. ZorgMode biedt daarom de mogelijkheid om op rekening te betalen. Je zult een factuur digitaal opgestuurd krijgen. De betaling dient binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling te worden betaald. Vermeld bij de betaling: het factuurnummer.

Rekeningnummer ZorgMode: NL15 KNAB 0403193133