Welkom bij ZorgMode

Aangepaste kleding en PDL kleding.

Wie is ZorgMode?

ZorgMode levert aangepaste kleding en PDL kleding van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren zowel aangepaste heren kleding als aangepaste dames kleding. Wij willen een complete webwinkel zijn. Daarom verkoopt ZorgMode ook diverse zorgartikelen en anti-scheur bedtextiel. Zo kun je eenvoudig alles vanuit één webwinkel bestellen.

Zowel voor de individuele drager als voor de zorginstellingen
ZorgMode heeft aangepaste kleding en PDL kleding voor iedereen. Wij maken geen onderscheid in leeftijd. Aangepaste kleding voor ouderen of aangepaste kleding voor jongeren? Bij ZorgMode is het allemaal mogelijk. Wij richten ons op de gehandicaptenzorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, revalidatiecentra, thuiszorg en uiteraard de individuele drager.

Aangepaste kleding gemakkelijk kopen
ZorgMode wil het kopen voor jou vergemakkelijken door middel van een complete en duidelijke webshop. Met onze persoonlijke service maken wij het verschil voor jou!

Teruggeven vinden wij net zo belangrijk als verdienen
ZorgMode is een maatschappelijk verantwoorde organisatie. Teruggeven vinden wij net zo belangrijk als verdienen. Daarom geven wij terug! Door je bestelling te doen bij ZorgMode draag jij ook een steentje bij aan de mens en maatschappij. Lees hier meer over ZorgMode geeft terug.

24/7 service
Wij begrijpen dat de zorgsector een 24/7 sector is en geen vijf werkdagen telt van 9 tot 5. Daarom staat ons team 24/7 voor je klaar met persoonlijk advies en uiteraard een goede service!

ZorgMode in het kort

Kleding van hoogwaardige kwaliteit

Scherpe prijzen vergeleken met andere aanbieders

Verhoging van de zelfredzaamheid van de zorgvrager

Vermindering van de fysieke belasting van de zorgvrager

Iedereen verdient het om er leuk uit te zien
en zich comfortabel te voelen in de kleding die ze dragen.