• Hansops

  Hansops (15)

  Hansops (plukpak) Een hansop is een kledingstuk dat uit één geheel bestaat. Een hansop wordt ook wel een hansopje, plukpak of smeerpak genoemd. Hansops zijn onder andere bedoeld voor dames en heren die ‘s nachts onbedoeld hun kleding of incontinentiemateriaal uittrekken. Bij het vertonen van smeergedrag of plukgedrag biedt een hansop ook uitkomst. De hansops beschikken over extra ruimte voor…
 • Body's (volwassen rompers)

  Body's (volwassen rompers) (5)

  Body's (volwassen romper) Een body of romper voor volwassenen is een ondergoed dat bestaat uit één geheel. Hierdoor heeft de drager geen blote rug en zorgt dit voor comfort. Een body wordt veelal gedragen onder de dagelijkse kleding. Een romper voor volwassenen kan plukgedrag, smeergedrag en uitkleden voorkomen. De rompers hebben bij het kruis ruimte voor eventueel incontinentiemateriaal.
 • Anti-scheurpakken

  Anti-scheurpakken (3)

  Anti-scheurpak (plukpak) Een anti-scheurpak wordt ook wel een scheurpak, plukpak, smeerpak, anti-scheur body of anti-scheur overall genoemd. Een scheurpak is een aangepaste overall die gemaakt is van een speciale stof die uiterst moeilijk kapot te krijgen is. De scheurpakken zijn bedoeld voor zowel dames als heren met gedragsproblemen zoals scheurgedrag, uitkleden, plukken of smeren. Dit gedrag kan voorkomen worden met…
 • Ondermode en nachtmode

  Ondermode en nachtmode (11)

  Ondermode en nachtmode ZorgMode biedt een oplossing voor mensen waarbij het aan- en uitkleden erg lastig is. Zo bieden wij diverse ondermode en nachtmode. Bijvoorbeeld hemden en nachthemden voor zowel dames als heren. Verder bieden wij een aangepaste ondergoed (slip) voor dames en heren en tops voor dames. Mensen kunnen door middel van aangepaste kleding zich zelf langer blijven aankleden.
 • Dameskleding

  Dameskleding (11)

  Aangepaste kleding dames Aangepaste kleding / PDL kleding maakt het mogelijk dat vrouwen in een rolstoel of met een andere lichamelijke beperking weer comfortabel aan- en uitgekleed kunnen worden. ZorgMode biedt stijlvolle aangepaste kleding dat oogt als normale kleding. De kleding is zo gemaakt dat kleedhandelingen worden vergemakkelijkt.
 • Herenkleding

  Herenkleding (9)

  Aangepaste kleding heren Aangepaste kleding / PDL kleding maakt het mogelijk dat mannen in een rolstoel of met een andere lichamelijke beperking weer comfortabel aan- en uitgekleed kunnen worden. ZorgMode biedt stijlvolle aangepaste kleding dat oogt als normale kleding. De kleding is zo gemaakt dat kleedhandelingen worden vergemakkelijkt.
 • Rolstoeljassen en poncho's

  Rolstoeljassen en poncho's (4)

  Rolstoeljas | rolstoelcape | rolstoel poncho Een rolstoeljas, rolstoelcape of rolstoel poncho vind je op deze pagina. De jassen, poncho's en capes zijn geschikt voor dames en heren en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en maten. De rolstoeljassen, rolstoelcapes en rolstoel poncho's zijn verkrijgbaar voor alle seizoenen.
 • Anti-scheur beddengoed

  Anti-scheur beddengoed (4)

  Anti-scheur beddengoed ZorgMode biedt diverse anti-scheur bedtextiel aan, zoals een anti-scheur matrashoes, anti-scheur kussensloop en een anti-scheur deken. Deze zijn verkrijgbaar in twee variaties: licht scheurgedrag en sterk scheurgedrag.
 • Rookschorten & overig

  Rookschorten & overig (8)

  Rookschorten & slabben ZorgMode biedt stijlvolle aangepaste kleding en PDL kleding aan voor iedereen: dames, heren, kinderen, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden wij verschillende zorgartikelen aan. Dit zijn verschillende producten zoals: rookschorten, slabben en een bijtketting.