ZorgMode Geeft Terug

Teruggeven vinden wij net zo belangrijk als verdienen.

ZorgMode geeft terug

ZorgMode is een maatschappelijk verantwoorde organisatie. ZorgMode wil graag wat betekenen voor de mens en de maatschappij. Daarom vinden wij het belangrijk om terug te geven aan de mens en de maatschappij. Dit vinden wij net zo belangrijk als verdienen!

ZorgMode kent geen grenzen
ZorgMode kent geen grenzen. Wij willen wereldwijd iets betekenen voor de mens en de maatschappij. Door je bestelling te doen bij ZorgMode draag jij ook een steentje bij aan de mens en maatschappij.

2,5% van de winst geven wij terug
Wij leveren jou onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Hiervan berekenen wij 2,5% van de winst. Deze zullen wij vervolgens reserveren en later uitbesteden aan een goed doel.

Voorbeelden goede doelen
De mogelijkheden voor een goed doel zijn erg divers. Je kunt denken aan de volgende voorbeelden:
– Teruggeven aan de zorgsector. Bijvoorbeeld activiteiten organiseren voor cliënten of een stichting ondersteunen die zich inzet voor de zorgsector.
– Voedselpakketten uitdelen aan behoeftigen.
– Behoeftigen voorzien van drinkwater.
– Onderwijs mogelijk maken voor kinderen, die niet de mogelijkheid hebben om naar school te gaan;
– Staat jouw goed doel er niet tussen? Geef jouw goed doel aan ons door en wij kijken wat wij daarin kunnen betekenen.

Jouw stem telt
Wij kunnen dit realiseren, doordat jij de keuze maakt om bij ons te winkelen. Wij vinden jouw inbreng belangrijk. Daarom geven wij de mogelijkheid om jouw voorkeur aan te geven.

In het formulier hiernaast kun je gemakkelijk jouw voorkeur aangeven. Je vult het ordernummer in en kiest één van de opties. Heb je een suggestie voor een andere goed doel? Geef dit dan aan in het formulier. Dit kan in het vakje ‘opmerkingen’.

ZorgMode geeft terug

Jouw stem telt